For example, if a school orders 60 books, the total price per book is $15.63. Using 7% as the sales tax, total order price would come to $1,003.45.
Total Base Price - 60 books x $15.63 = $937.80.
Sales Tax - $937.80 x 0.07 = $65.65.
Total Order Price - $937.80 + $65.65 = $ 1,003.45.
Please keep in mind that sales tax varies by state and even by county.
In the example above, and in our pricing tool, we use a standard 7% (based on our local N.C. sales tax).